1

Nieuwe aanwinst GPS!

 

GPS Trucking verwelkomt met trots de allereerste gesloten voertuig trailer. Deze unieke  ‘state-of-the-art’ trailer is speciaal voor GPS Trucking ontwikkeld. In 10 maanden tijd ontwikkelde en bouwde het team van experts een trailer die plaatst biedt aan 6 voertuigen.
De trailer heeft 3, los van elkaar te bewegen, vloeren waardoor de voertuigen in verschillende posities kunnen worden geladen. Bij het ontwikkelen en bouwen lag de focus op efficiëntie, milieuvriendelijkheid, veiligheid en professionaliteit.
De speciaal ontwikkelde hydraulische zijdeuren geven bij het laden en vastsjorren van de voertuigen bewegingsvrijheid voor het team waarmee we de veiligheid voor de lading én het team vergroten.
De hydraulische achterklep kan gemakkelijk voertuigen tot wel 2500 kg, horizontaal opliften.

GPS Trucking is een volle dochter van Global Pieter Smit BV en heeft al jaren een unieke positie in het vervoeren van voertuigen voor auto- en motorsport evenementen. Van historische klassiekers tot hyper moderne raceauto’s. Het vervoeren van deze buitengewoon waardevolle voertuigen verdient extra aandacht, zorgvuldigheid en garanties. Wij waarderen het vertrouwen van onze opdrachtgevers en gaan tot het uiterste om de veiligheid van het transport van de voertuigen te waarborgen. Onze opdrachtgevers variëren van rally organisatoren, motorsport evenementen, musea, verzamelaars, veilinghuizen en festivals.

Onze chauffeurs zijn professionele toegewijde partners die, indien nodig technische ondersteuning verlenen.