Gezocht: meerdere planners evenementenlogistiek – (inter)nationale artiesten, theater en (sport)events)
Nieuw-Vennep, 32-40 uur

Stel je voor: op een locatie in Nederland bouwt een crew het decor inclusief licht- en geluid op voor een rockconcert met duizenden bezoekers. Ondertussen is een colonne trucks van Pieter Smit al onderweg naar de volgende plek op de Europese tourkalender. Gelijktijdig lopen er klussen voor andere concerten, theaterproducties en sportevenementen. Allemaal soepel als een strakke gitaarsolo, dankzij jouw werk als Planner bij Pieter Smit.

Dit ga je doen
Of de planning rondkrijgen rock-‘n-roll is? Zeker weten! Als je tenminste bij Pieter Smit aan de slag gaat. Wij organiseren de logistiek van bijvoorbeeld de decorstukken en alle licht- en geluidsapparatuur voor concerttours van grote artiesten, theaterproducties van naam en aansprekende sportevenementen in heel Europa.

Uniek werk dus. Het kan zomaar zijn dat er voor een concerttour bijna dagelijks tachtig trucks onderweg zijn. Bij zo’n planning komt heel wat kijken. Douanedocumentatie regelen, rijtijden van chauffeurs in de gaten houden, rekening houden met wet- en regelgeving in andere landen, zorgen dat onze mensen op tijd op de juiste plek zijn. En door de meest onverwachte gebeurtenissen kan het zijn dat je plotseling een alternatief moet regelen of zelfs een hele planning moet omgooien. Als geen ander voel jij in die gevallen de urgentie aan en schakel je snel om tot de beste oplossing te komen.

Behalve met de twee planners en back-office medewerkers op kantoor in Nieuw-Vennep, werk je ook nauw samen met collega’s van onze andere vestigingen in Europa. En omdat de creatieve industrie dag en nacht doordendert, werk je in een roulerend systeem voor bereikbaarheid bij noodgevallen. Bovendien zijn we een groeiende organisatie. Daardoor wordt jouw functie steeds breder en nóg interessanter.

Ben jij klaar voor een supermooi avontuur als planner bij Pieter Smit? Ja, wij snappen dat je wilt weten voor wie wij werken en al gewerkt hebben. Solliciteer daarom vandaag nog. Dan nodigen we je uit voor een gesprek op kantoor, waar de posters van al die vette producties te bewonderen zijn. Het drie etages hoge kantoor hangt er vol mee.

Dit krijg je van ons

  • Een prima salaris, afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
  • Om te beginnen een contract voor bepaalde tijd. Met de bedoeling om je daarna een vast contract te geven als onze samenwerking van beide kanten goed bevalt.
  • Een laptop, tablet en/of telefoon van de zaak.
  • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak.
  • Uiteraard zijn de kosten van de cursussen die je gaat volgen, bijvoorbeeld over de juridische regelingen voor chauffeurs, op onze rekening.

Waarom je wilt werken bij Pieter Smit

Pieter Smit is de specialist voor het transport, de op- en afbouw en de technische realisatie van decors en podia voor theaterproducties, pop- en rocktours en sportevenementen in heel Europa. Vanaf de start van ons bedrijf zijn we uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde transportbedrijven in de entertainmentindustrie met vestigingen in acht Europese landen. Met 200 trucks, verschillende soorten trailers en een aantal nightliners bieden we complete oplossingen voor Europese tours. Inclusief geconditioneerde opslag en containerverhuur. En de afhandeling van douaneformaliteiten en de organisatie van internationale lucht- en zeevracht. Ook op milieugebied nemen we onze verantwoordelijkheid. Zo zijn onze voertuigen uitgerust met de schoonste motoren.

Functievereisten

Dit ben jij
Jij laat je niet gek maken door de tijdsdruk in een dynamische omgeving waar door onverwachte omstandigheden zaken plotseling kunnen veranderen. Want jij denkt in oplossingen en ziet uitdagingen in plaats van problemen. Met een analytische blik ben je in staat om snel te schakelen en prioriteiten te bepalen. Met heldere communicatie naar collega’s, chauffeurs, technici en opdrachtgevers en de telefoon als belangrijkste wapen. En altijd ben je je ervan bewust dat je het visitekaartje bent van ons bedrijf.

Verder heb je:

  • Hbo-denkniveau en ervaring als planner bij een grote organisatie.
  • Goede kennis van het Nederlands en Engels.
  • Goede digitale vaardigheden.
  • Geen moeite met werken in een wereld die veel flexibiliteit vraagt

Meer informatie en solliciteren

Wil je solliciteren op deze functie? Stuur een mail naar hr@pietersmit.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking!

Pssssst… Wil je wel solliciteren, maar zie je ervan af omdat je jouw favoriete collega-planner dan moet missen, solliciteer dan samen! We hebben namelijk plek voor meerdere planners.

Kom je een vacature van Pieter Smit tegen op een website van een derde partij, bijvoorbeeld op Joblift, Nationale Vacaturebank, Neuvoo of Werkzoeken, ontbreken er contactgegevens of wordt er gevraagd naar jouw e-mailadres alvorens je kunt solliciteren? Zoek dan op de website van Pieter Smit naar de oorspronkelijke vacature en solliciteer rechtstreeks.